Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ακόμα και η τρόϊκα θα κλάψει από τα….γέλια!


Με την προσφορά Τρίμη-Σαβίδη και Σία



Ξεπέρασαν ακόμα και τους εαυτούς τους η εταιρία Σαβίδης-Τρίμης και οι συνεταίροι τους στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, που εξακολουθούν να υποδύονται τους προέδρους.

Σε σημερινή τους ανακοίνωση, μετά από μία θλιβερή σύσκεψη στην ΠΟΕΣΥ, αναλαμβάνουν επιτέλους την πρωτοβουλία, να παραδώσουν ολόκληρον τον κλάδο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, μαζί με τα ...ρέστα σε μετρητά και ομόλογα των ταμείων τους, στον ΕΟΠΥΥ - κάτι που άλλωστε μαγειρεύουν από καιρό με τους δικούς τους.

Είναι τόσο πολύ  εναντίον του μνημονίου η καλή αυτή παρέα, που στην αποψινή της ανακοίνωση
για όσα τραγικά συνέβησαν στη σύσκεψη, γράφει:
«…Υπογραμμίστηκε η πάγια θέση για ενιαία  ασφάλιση όλων των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ..»

Μόνο που οι τέσσερεις κλάδοι υγείας ( περιοδικός τύπος, τεχνικοί, εφημεριδοπώλες, υπάλληλοι πρακτορείων) του ΕΤΑΠ –ΜΜΕ, οδηγούνται ήδη από 1-12-2012 -ΚΑΚΩΣ- με το κατοχικό «μνημόνιο3», σε ενιαία ασφάλιση στον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ.

Τώρα όμως, για λόγους ίσης μεταχείρισης, οι δημοσιογράφοι- εργατοπατέρες της εγχώριας αμερικάνικης Αριστεράς,  θέλουν να χώσουν στον ΕΟΠΥΥ και όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που έχουν τον δικό τους ΕΔΟΕΑΠ ( ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ). Στον «Καιάδα» του Λοβέρδου σπρώχνουν και τους συντάκτες απ΄όλη την  περιφέρεια  ( Θεσσαλονίκη,  Πάτρα,  Θεσσαλία, Κρήτη, κλπ) που έχουν δικά τους Ταμεία Αλληλοβοήθειας. Ετσι, θα καταφέρουν να χαρίσουν ό,τι έχει απομείνει από τα αποθεματικά και το αγγελιόσημο στο Κράτος που καταρρέει, αλλά μάλλον ξανακουρεύεται, όπως δείχνει το τελευταίο eurogroup.

To χθεσινό ηχηρό σύνθημα όλων των δημοσιογράφων «Απεργία και ΟΧΙ στον ΕΟΠΥΥ», η παρέα Σαβίδη το αλλάζει και το κάνει ...απεργία τώρα για να μπούμε όλοι μέσα!

Τεράστιος ο άθλος του συνδικαλιστικού κινήματος. Θα κάνει ακόμα και την τρόικα με τους εγχώριους συνεταίρους της, να κλαίνε από τα γέλια…!

Κάποιοι όμως τους ψήφισαν… Να τους χαίρονται…
                                                                                                                             21/12/2012
                                                                                                                                   
Κίνηση  Επαγγελματιών Δημοσιογράφων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου