Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

«Μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα από ΤΕΕ, ΔΣΑ και ΙΣΑ!

Σε δυναμικές ενέργειες αποφάσισαν να προβούν από κοινού οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.


Στην κοινή τους ανακοίνωση μεταξύ άλλων καλούν τους πολίτες σε «μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα «ως ελάχιστη και συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας στην έλλειψη αλληλεγγύης που ως Ευρωπαίοι εταίροι θα αναμέναμε από τη Γερμανία».

Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν ελέγχους σε κτήρια πραγματικά κλειστών αγορών (τραπεζικά καταστήματα, supermarkets, κλπ) για θέματα υγιεινής και ασφάλειας πολιτών και εργαζομένων και χωροταξικών και πολεοδομικών παραβάσεων!

Στην κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν επίσης:


-Tη φαλκίδευση των δικαιωμάτων του πολίτη, η οποία συνιστά αποτέλεσμα μιας πρωτόγνωρης επίθεσης κατά του κράτους δικαίου

- Tον αναμφισβήτητα στρεβλό τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτό ο «εκσυγχρονισμός» δήθεν της ελληνικής κοινωνίας και των κρατικών δομών

-Tην ανεξέλεγκτη δράση εξωθεσμικών και δημοκρατικά ανομιμοποίητων παραγόντων οι οποίοι – υπό την ανοχή δυστυχώς της πολιτικής ηγεσίας του τόπου – καταλήγουν να υποκαθιστούν τις συνταγματικά προβλεπόμενες εξουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου